1

produk

blower bobot omah kanthi plastik

80mm ukuran mini 13.3kPa tekanan 24CFM WS9290B 24 V brushless DC plastik perumahan ringan emparan sentrifugal blower

Cocog kanggo mesin vakum / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable.


  • Model: WS9290B-24-220-X300
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 24vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: plastik

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Sertifikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 490 gram

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: D90 * L114

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 13 kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS9290B-24-220-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS9290B-24-220-X300 bisa tekan aliran udara maksimum 38m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis 13kpa maksimum. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 7kPa yen kita nyetel 100% PWM, Efisiensi maksimum nalika blower iki mlaku ing resistensi 7kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS9290B-24-220-X300-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) WS9290B-24-220-X300blower nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 20.000 jam ing suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol nganggo mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing detektor polusi udara, amben udara, mesin bantal udara lan ventilator.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    720180723

    FAQ

    P: Sumber daya listrik apa sing bakal digunakake kanggo nyopir kipas angin iki?

    A: Umume, pelanggan nggunakake pasokan listrik 24vdc utawa batere Li-on.

    P: Apa sampeyan uga adol papan kontrol kanggo penggemar blower iki?

    A: Ya, kita bisa nyedhiyakake papan kontrol adaptor kanggo penggemar blower iki.

    P: Kepiye cara ngganti kacepetan impeller yen nggunakake papan kontrol sampeyan?

    A: Sampeyan bisa nggunakake 0 ~ 5v utawa PWM kanggo ngganti kacepetan. Papan kontrol standar uga duwe potensiometer kanggo ngganti kacepetan kanthi gampang.

    Motor DC disikat digawe nganggo rotor tatu lan uga statistik magnet sing tatu utawa permanen.

    Umume, kacepetan puteran motor DC sebanding karo EMF ing kumparane (= voltase sing ditrapake nyuda voltase sing ilang ing resistensi), lan torsi sebanding karo arus. Kontrol kecepetan bisa ditindakake kanthi nutul batere sing variabel, voltase pasokan variabel, resistor utawa kontrol elektronik. Tuladha simulasi bisa ditemokake ing kene lan. Arah motor DC sing bisa dicatu bisa diganti kanthi ngowahi lapangan utawa sambungan armature nanging ora kalorone. Iki umume ditindakake karo sekumpulan kontaktor khusus (kontak kontak). Voltase efektif bisa beda-beda kanthi nyisipake resistor seri utawa kanthi piranti switching sing dikontrol kanthi elektronik sing digawe saka thyristor, transistor, utawa, sadurunge, penyearah busur merkuri.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita