1

produk

Blower ring 48VDC tekanan dhuwur

30kPa tekanan tinggi 29 m3 / jam aliran udara 48V dering blower kanggo sel bahan bakar 10kw digunakake kanggo 48v dc brushless listrik tekanan tinggi alat pernapasan fan blower

Blower penggemar industri tanpa sikat DC cocok kanggo mesin bantal udara / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable


  • Model: WS145110-48-150-X300
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 48vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: plastik

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Tegangan: 24VDC

    Sertifikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 3 Kg

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: D110 * H107mm

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 30kPa

    1 (2)
    1 (1)

    Gambar

    WS145110-48-150-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS145110-48-150-X300 bisa tekan aliran udara maksimum 29m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis 30kpa maksimum. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 18kPa yen kita nyetel 100% PWM, duwe efisiensi maksimum nalika blower iki mbukak resistensi 16kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS145110-48-150-X300-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS145110-48-150-x300 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 30,000 jam ing suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower iki ora butuh perawatan;

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol dening mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang.

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing mesin vakum, sel bahan bakar.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    Blower iki bisa mlaku mung ing arah CCW. Baline arah sing mlaku impeller ora bisa ngganti arah udara.

    Filter menyang inlet kanggo nglindhungi blower saka bledug lan banyu.

    Supaya suhu lingkungan tetep sithik supaya bisa urip saya suwe saya suwe.

    FAQ

    P: Apa bisa nggunakake blower online sentrifugal iki kanggo nyedhot bledug kanthi langsung?

    A: Kipas blower iki ora bisa digunakake kanggo nyedhot bledug kanthi langsung. Yen sampeyan kudu nyedhot bledug, sampeyan bisa njaluk kita milih barang sing cocog kanggo kondisi kerja khusus iki.

    P: Apa sing bisa ditindakake yen kahanan kerja wis reget?

    A: Saringan dianjurake banget kanggo kumpul ing inlet penggemar kipas angin

    P: Kepiye cara nyuda swara blower?

    A: Akeh pelanggan nggunakake busa, silikon kanggo diisi ing antarane penggemar blower lan mesin kanggo ngisolake swara blower.

    Amarga motor DC seri-tatu nggawe torsi paling dhuwur kanthi kacepetan kurang, mula asring digunakake ing aplikasi traksi kayata lokomotif listrik, lan trem. Aplikasi liyane yaiku motor starter kanggo mesin bensin lan solar cilik. Motor seri ora kena digunakake ing aplikasi sing drive bisa gagal (kayata drive belt). Nalika motor nyepetake, armature (lan mula lapangan) saiki saya suda. Pengurangan lapangan nyebabake motor bisa nyepetake, lan ing kasus ekstrem motor malah bisa ngrusak awake dhewe, sanajan iki kurang akeh masalah ing motor sing digawe adhem penggemar (karo penggemar sing mandhiri). Iki bisa dadi masalah motor sepur yen ilang adhesi amarga, kajaba cepet dikendhaleni, motor bisa tekan kecepatan sing luwih dhuwur tinimbang kahanan normal. Iki ora mung bisa nyebabake masalah motor dhewe lan gir, nanging amarga kacepetan diferensial ing antarane rel lan rodhane uga bisa nyebabake kerusakan parah ing rel lan roda nalika panas lan adhem kanthi cepet. Lemah lapangan digunakake ing sawetara kontrol elektronik kanggo nambah kacepetan kendaraan listrik. Wangun sing paling gampang nggunakake kontaktor lan resistor lemah-lemah; kontrol elektronik ngawasi arus motor lan ngoper resistor sing lemah dadi sirkuit nalika arus motor nyuda ngisor rega sing wis ditemtokake (iki bakal ana nalika motor kanthi kecepatan desain lengkap). Sawise resistor ing sirkuit, motor bakal nambah kacepetan ing ndhuwur kacepetan normal ing voltase sing dirating. Nalika arus motor mundhak, kontrol bakal nyopot resistor lan torsi kacepetan kurang kasedhiya.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita