1

Warta

  • Conditions for Controlling Brushless DC Machines

    Kondisi Ngontrol Mesin DC Brushless

    Sistem servo AC motor DC brushless dikembangake kanthi cepet amarga inersia cilik, torsi output gedhe, kontrol sederhana lan respons dinamis sing apik. Nduwe prospek aplikasi sing jembar. Ing lapangan performa tinggi lan drive servo presisi tinggi, mboko sithik bakal ngganti DC tradisional ...
    Waca liyane
  • Where is the Difference Between Brushless DC Motor and Brush Motor?

    Ing endi Bedane Brushless DC Motor lan Brush Motor?

    Motor brushless DC yaiku liwat proses komuterasi elektronik, lan mesin tanpa sikat yaiku liwat proses komutasi sikat, mula swara mesin tanpa sikat, umur kurang, kaya umure mesin tanpa sikat sajrone 600 jam kaya ing ngisor iki, kelainan urip mesin tanpa sikat ditemtokake kanthi urip , ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of Brushless DC Motor and AC Induction Motor?

    Apa kaluwihan Brushless DC Motor lan AC Induction Motor?

    Yen dibandhingake karo motor induksi AC, motor DC tanpa sikat duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1. rotor nggunakake magnet tanpa arus sing nyenengake. Tenaga listrik sing padha bisa entuk tenaga mekanik sing luwih gedhe. 2. rotor ora duwe rugi tembaga lan besi, lan kenaikan suhu malah luwih sithik. 3. lintang ...
    Waca liyane
  • Instalasi lan Operasi Motor sing Dituduhake kanthi bener kanggo Motor Wonsmart

    Sajrone operasi lan instalasi mesin, ana risiko tartamtu, mula apa instalasi lan operasi motor deceleration kudu digatekake? Sadurunge nginstal lan debugging, motor reducer kacepetan kudu dicenthang sadurunge bisa diinstal. Ing proses ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Motor DC Brushless?

    Kepiye cara milih motor DC tanpa sikat sing cocog kanggo aku? Ayo goleki salah sawijining conto: Sawetara dina kepungkur, pelanggan ngirim syarat teknis kaya mangkene: Wingi, bos ngganti paramèter. Kita kudu nggawe mobil transportasi: 1. Kecepatan dhuwur Vmax> 7.2km / jam 2. Gradien maksimal yaiku 10% (0.9km / jam) ...
    Waca liyane
  • Karakteristik Teknik Motor DC Brushless

    Yen dibandhingake karo motor DC lan motor asinkron, karakteristik teknis utama motor DC Brushless yaiku: 1. Karakteristik operasi motor DC dipikolehi kanthi kontrol elektronik. Ndhuweni kontrol sing luwih apik lan jangkauan kacepetan sing luwih akeh. 2. Informasi umpan balik posisi rotor lan mult elektronik ...
    Waca liyane