1

Babagan Kita

Wonsmart

about

Ningbo Wonsmart Motor Fan Company minangka pabrikan profesional kanthi fokus ing motor dc brushless ukuran cilik lan blower dc tanpa sikat.

Ningbo Wonsmart Motor Fan Co., Ltd. Ngliputi 2000 meter persegi, kita didegake karo sekelompok pria sing profesional ing bidang iki. Kita utamane ngrancang, nggawe, lan adol motor cilik DC. CEO kita apik ing manajemen "Barat" & "gaya Tionghoa", "wong" minangka faktor sing paling penting kanggo pangembangan perusahaan, lan percaya manawa rincian bisa mutusake sukses utawa kalah.

Aliran udara maksimal blower kita tekan 200 meter kubik per jam lan tekanan maksimal 30 kpa. Kanthi bagean kualitas tinggi lan proses manufaktur sing tepat, motor lan blower WONSMART bisa luwih saka 20.000 jam.

Diadegake ing taun 2009, Wonsmart duwe tingkat tuwuhing cepet 30% saben taun lan produke digunakake akeh ing mesin bantal Udara, penganalisa kondhisi lingkungan, Medis lan peralatan industri revolusioner liyane.

Produksi lan alat inspeksi wonsmart kalebu mesin nduwurke tumpukan otomatis, mesin balancing, lan mesin CNC. Kita uga duwe alat uji coba aliran udara lan tekanan lan peralatan uji coba kinerja motor. Kabeh produk diperiksa 100% sadurunge dikirim kanggo njamin kabeh produk tekan pelanggan kanthi kualitas sing wareg.

1 (1)

Wonsmart disertifikasi dening ISO9001 lan ISO13485, kita wis nggatekake kualitas produk lan layanan pelanggan. Tim profesional lan energik duwe tujuan sing padha kanggo dadi salah sawijining pemasok motor lan blower sing paling apik.

Kanthi sertifikasi ETL, CE, ROHS, REACH, 60% produk Wonsmart diekspor menyang Amerika Utara, Uni Eropa, Jepang lan Korea. Pelanggan saka negara kasebut seneng banget karo kualitas stabil, pangiriman cepet lan rega cukup Wonsmart.

Kita uga nampa proyek ODM lan OEM lan spesifikasi khusus.

Kita njamin yen sampeyan mung kudu input pesenan, lan bakal ngasilake produk berkualitas.

Nyuwun tulung hubungi kita.

1 (4)
1 (5)