//cdn.globalso.com/wonsmartmotor/nbdlx.jpg
//cdn.globalso.com/wonsmartmotor/nbdlx2.jpg

babagankita

Ningbo Wonsmart Motor Fan Company minangka pabrikan profesional kanthi fokus ing motor dc brushless ukuran cilik lan blower dc tanpa sikat. Aliran udara maksimal blower kita tekan 200 meter kubik per jam lan tekanan maksimal 30 kpa. Kanthi bagean kualitas tinggi lan proses manufaktur sing tepat, motor lan blower WONSMART bisa luwih saka 20.000 jam.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Kondisi Ngontrol Mesin DC Brushless

    Jun-01-2021

    Sistem servo AC motor DC brushless dikembangake kanthi cepet amarga inersia cilik, torsi output gedhe, kontrol sederhana lan respons dinamis sing apik. Nduwe prospek aplikasi sing jembar. Ing lapangan performa tinggi lan drive servo presisi tinggi, mboko sithik bakal ngganti DC tradisional ...

  • Ing endi Bedane Brushless DC Motor lan Brush Motor?

    Jun-01-2021

    Motor brushless DC yaiku liwat proses komuterasi elektronik, lan mesin tanpa sikat yaiku liwat proses komutasi sikat, mula swara mesin tanpa sikat, umur kurang, kaya umure mesin tanpa sikat sajrone 600 jam kaya ing ngisor iki, kelainan urip mesin tanpa sikat ditemtokake kanthi urip , ...

  • Apa kaluwihan Brushless DC Motor lan AC Induction Motor?

    Jun-01-2021

    Yen dibandhingake karo motor induksi AC, motor DC tanpa sikat duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1. rotor nggunakake magnet tanpa arus sing nyenengake. Tenaga listrik sing padha bisa entuk tenaga mekanik sing luwih gedhe. 2. rotor ora duwe rugi tembaga lan besi, lan kenaikan suhu malah luwih sithik. 3. lintang ...

maca liyane