1

produk

kipas blower sentrifugal kecepatan tinggi kanthi motor tanpa sikat

48V 130mm ekstrak bledug kipas blower radial sentrifugal kecepatan tinggi kanthi motor tanpa sikat kanggo kipas knalpot 24v dc lan kipas saluran sentrifugal.

Cocog kanggo mesin vakum / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable.


  • Model: WS130120S2-48-220-X300
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 48vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: aluminium

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Sertifikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 886 gram

    Bahan omah: PC

    Ukuran: 130mm * 120mm

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 14kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS130120S2-48-220-X300-Model_00 -

    Kinerja Blower

    Blower WS130120S2-48-220-X300 bisa tekan aliran udara maksimum 120m3 / jam kanthi tekanan 0 Kpa lan tekanan statis maksimum 14kpa. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 8,5 kPa yen kita nyetel 100% PWM, duwe efisiensi maksimum nalika blower iki mlaku ing resistensi 8,5 kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane waca kurva PQ ing ngisor iki:

    WS130120S2-48-220-X300-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS130120S2-48-220-X300 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 15.000 jam kanthi suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol dening mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang.

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing mesin vakum, kolektor bledug, mesin perawatan lantai.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    720180723

    FAQ

    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    A: Kita pabrik kanthi 4.000 meter persegi lan fokus ing blower BLDC tekanan tinggi luwih saka 10 taun

    P: Apa bisa nyambungake blower online sentrifugal iki langsung menyang sumber tenaga?

    A: Kipas blower iki ana ing njero motor BLDC lan butuh papan kontroler kanggo mbukak.

    Kepiye Cara Motors Listrik

    A motor listrik DC sing disikat minangka motor listrik internal sing dirancang kanggo mbukak saka sumber daya arus langsung. Motor sikat minangka aplikasi listrik listrik pertama sing penting kanggo nyopir energi mekanik, lan sistem distribusi DC digunakake luwih saka 100 taun kanggo ngoperasikake motor ing bangunan komersial lan industri. Motor DC sing disikat bisa beda-beda kanthi kecepatan kanthi ngganti voltase operasi utawa kekuwatan medan magnet. Gumantung saka sambungan lapangan karo pasokan listrik, karakteristik kacepetan lan torsi motor sing disikat bisa diowahi kanggo nyedhiyakake kacepetan utawa kacepetan sing terus sebanding karo beban mekanik. Motor sikat terus digunakake kanggo propulsi listrik, crane, mesin kertas lan pabrik baja. Wiwit kuas kasebut rusak lan kudu diganti, motor DC tanpa sikat nggunakake piranti elektronik wis ngilangi motor sikat saka pirang-pirang aplikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita