1

Warta

Motor brushless DC yaiku liwat proses komuterasi elektronik, lan mesin tanpa sikat yaiku liwat proses komutasi sikat, mula swara mesin tanpa sikat, umur kurang, kaya umure mesin tanpa sikat sajrone 600 jam kaya ing ngisor iki, kelainan urip mesin tanpa sikat ditemtokake kanthi urip , bakal jengkol 5000 jam.

Sikat sikat elektromekanik asring nguripake gangguan elektromagnetik menyang piranti elektronik liyane.

Kontrol kecepatan, motor brushless DC liwat regulasi kecepatan voltase, analogi iku gampang lan trep, nanging yen rasio kacepetan kurang bakal diwatesi; Motor brushless DC uga bisa liwat regulasi kecepatan voltase, nanging uga bisa digunakake metode regulasi kecepatan PWM kanggo nggampangake kontrol kacepetan kanthi kacepetan kurang.

Energi lan kacepetan, utamane gumantung karo paramèter mekanik lan listrik ing rencana, nanging sikat bisa diowahi kanthi kahanan tenaga sing dhuwur banget, amarga busuré katon gedhe banget, saengga daya biasa ora bakal gedhe banget, aku ngerti ing 5P, mekanik lan listrik tanpa sikat bisa entuk tenaga gedhe; sikat mekanik lan listrik ora bakal duwe kacepetan dhuwur banget. Nalika sikat rusak kanthi cepet lan jelas, mesin tanpa sikat bisa nganti kacepetan 80.000 rpm / menit.

Mesthi wae, mesin tanpa sikat duwe kaunggulan sing larang lan gampang dioperasikake; mesin tanpa sikat biasane luwih larang tinimbang amatir ing babagan kontrol. Kanthi teknik kontrol elektromekanik tanpa sikat terus-terusan, komponen elektronik sing murah lan sarat moral masarakat kanggo perbaikan produk lan tekanan pengurangan emisi hemat energi, elektromekanik AC lan elektromekanik AC sing ora nganggo sikat bakal diganti nganggo elektromekanik DC tanpa sikat.


Aliran udara maksimal blower kita tekan 200 meter kubik per jam lan tekanan maksimal 30 kpa. Kanthi bagean kualitas tinggi lan proses manufaktur sing tepat, motor lan blower WONSMART bisa luwih saka 20.000 jam.

Diadegake ing taun 2009, Wonsmart duwe tingkat tuwuhing cepet 30% saben taun lan produke digunakake akeh ing mesin bantal Udara, penganalisa kondhisi lingkungan, Medis lan peralatan industri revolusioner liyane.


Wektu kiriman: Jun-01-2021