1

Warta

Warta Industri

  • Conditions for Controlling Brushless DC Machines

    Kondisi Ngontrol Mesin DC Brushless

    Sistem servo AC motor DC brushless dikembangake kanthi cepet amarga inersia cilik, torsi output gedhe, kontrol sederhana lan respons dinamis sing apik. Nduwe prospek aplikasi sing jembar. Ing lapangan performa tinggi lan drive servo presisi tinggi, mboko sithik bakal ngganti DC tradisional ...
    Waca liyane
  • Where is the Difference Between Brushless DC Motor and Brush Motor?

    Ing endi Bedane Brushless DC Motor lan Brush Motor?

    Motor brushless DC yaiku liwat proses komuterasi elektronik, lan mesin tanpa sikat yaiku liwat proses komutasi sikat, mula swara mesin tanpa sikat, umur kurang, kaya umure mesin tanpa sikat sajrone 600 jam kaya ing ngisor iki, kelainan urip mesin tanpa sikat ditemtokake kanthi urip , ...
    Waca liyane
  • What are the advantages of Brushless DC Motor and AC Induction Motor?

    Apa kaluwihan Brushless DC Motor lan AC Induction Motor?

    Yen dibandhingake karo motor induksi AC, motor DC tanpa sikat duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: 1. rotor nggunakake magnet tanpa arus sing nyenengake. Tenaga listrik sing padha bisa entuk tenaga mekanik sing luwih gedhe. 2. rotor ora duwe rugi tembaga lan besi, lan kenaikan suhu malah luwih sithik. 3. lintang ...
    Waca liyane