1

Warta

Warta Perusahaan

  • Instalasi lan Operasi Motor sing Dituduhake kanthi bener kanggo Motor Wonsmart

    Sajrone operasi lan instalasi mesin, ana risiko tartamtu, mula apa instalasi lan operasi motor deceleration kudu digatekake? Sadurunge nginstal lan debugging, motor reducer kacepetan kudu dicenthang sadurunge bisa diinstal. Ing proses ...
    Waca liyane
  • Cara Pilih Motor DC Brushless?

    Kepiye cara milih motor DC tanpa sikat sing cocog kanggo aku? Ayo goleki salah sawijining conto: Sawetara dina kepungkur, pelanggan ngirim syarat teknis kaya mangkene: Wingi, bos ngganti paramèter. Kita kudu nggawe mobil transportasi: 1. Kecepatan dhuwur Vmax> 7.2km / jam 2. Gradien maksimal yaiku 10% (0.9km / jam) ...
    Waca liyane
  • Karakteristik Teknik Motor DC Brushless

    Yen dibandhingake karo motor DC lan motor asinkron, karakteristik teknis utama motor DC Brushless yaiku: 1. Karakteristik operasi motor DC dipikolehi kanthi kontrol elektronik. Ndhuweni kontrol sing luwih apik lan jangkauan kacepetan sing luwih akeh. 2. Informasi umpan balik posisi rotor lan mult elektronik ...
    Waca liyane