1

Warta

Sistem servo AC motor DC brushless dikembangake kanthi cepet amarga inersia cilik, torsi output gedhe, kontrol sederhana lan respons dinamis sing apik. Nduwe prospek aplikasi sing jembar. Ing lapangan performa tinggi lan drive servo presisi tinggi, bakal mboko sithik ngganti sistem servo DC tradisional. Nanging, riak torsi isih ana ing BLDC, sing ora bisa entuk kontrol posisi luwih akeh lan kontrol kacepetan kinerja sing luwih dhuwur. Tahap commutation saiki minangka salah sawijining sebab utama keruwetan torsi.

Ing sistem servo AC kanthi umpan balik saiki fase sing ora commutating, ripple torsi commutating kecepatan rendah bisa dikontrol, nanging ora bisa dikontrol ing kahanan kacepetan dhuwur, arus fase non-commutating ora bisa dikendhaleni. Mula, kudu golek skema komutasi sing dioptimalake kanggo nggayuh kinerja torsi komuter sing luwih apik.

Negara ganti sing efektif saka prosesor ing proses komutasi kudu dipilih miturut aturan.

Aturan 1: Tututi posisi rotor sing saiki, yaiku mateni saklar sing cocog kudu ilang, lan saklar sing cocog kudu digawe.

Aturan 2: miturut Aturan 1, kontrol siji lan bipolar bisa digunakake.

Aturan 3: ngidini wektu tundha ngalih sing cocog dipateni.

Mupangat lan kesalahan strategi kontrol saklar ing negara komutasi dievaluasi dening rong indeks ing ngisor iki:

1. denyut lambung sing disebabake dening commutation bisa uga bisa (nganti non-commutation pulsation saiki bisa dicilikake).

2. nyepetake wektu komunikasi kanthi adoh.


Kanthi sertifikasi ETL, CE, ROHS, REACH, 60% produk Wonsmart diekspor menyang Amerika Utara, Uni Eropa, Jepang lan Korea. Pelanggan saka negara kasebut seneng banget karo kualitas stabil, pangiriman cepet lan rega cukup Wonsmart.

Kita uga nampa proyek ODM lan OEM lan spesifikasi khusus.

Kita njamin yen sampeyan mung kudu input pesenan, lan bakal ngasilake produk berkualitas.

Nyuwun tulung hubungi kita.


Wektu kiriman: Jun-01-2021