1

produk

Blower ring 48VDC tekanan dhuwur

14.5 KPa 30CFM 2 ″ motor kipas tekanan dering tekanan tinggi

Cocog kanggo mesin bantal udara / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable.


  • Model: WS140120S-48-130-X300
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: plastik

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Tegangan: 48VDC

    Sertifikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 1,5 Kg

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: 140 * 120MM

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 14.5kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS140120S-48-130-X300-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS140120S-48-130-X300 bisa tekan aliran udara maksimum 44m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis 7kpa maksimum. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 7kPa yen kita nyetel 100% PWM, duwe efisiensi maksimum nalika blower iki mlaku ing resistensi 7kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS140120S-48-130-X300-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS140120S-48-130-X300 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 10.000 jam kanthi suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol nganggo mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing pemurnian udara, amben udara, pendinginan, mesin vakum.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    20181815

    FAQ

    P: Apa bisa nggunakake blower iki kanggo piranti Kedokteran?

    A: Ya, iki minangka salah sawijining blower perusahaan sing bisa digunakake ing Cpap lan ventilator.

    P: Apa tekanan udhara maksimal?

    A: Kaya sing dituduhake ing gambar, tekanan udhara maksimal yaiku 6,5 Kpa.

    T: Cara pengiriman sing bisa diwenehake?

    A: Kita bisa nyedhiyakake pengiriman liwat segara, liwat udara lan ekspres. 

    Asosiasi Gerakan lan Kontrol Udara (AMCA) [sunting]

    Tabel kinerja penggemar sentrifugal nyedhiyakake RPM penggemar lan persyaratan daya kanggo CFM sing diwenehake lan tekanan statis ing kerapatan udara standar. Nalika kinerja penggemar sentrifugal ora ing kahanan standar, kinerja kudu diowahi dadi kahanan standar sadurunge mlebu ing tabel kinerja. Pembuangan sentrifugal sing dirating dening Asosiasi Gerakan lan Kontrol Udara (AMCA) dites ing laboratorium kanthi persiyapan tes sing simulasi instalasi sing khas kanggo jinis penggemar kasebut. Biasane, dheweke dites lan dirating minangka salah siji saka patang jinis instalasi standar kaya sing wis ditemtokake ing AMCA Standard 210. [21]

    AMCA Standard 210 nemtokake cara sing seragam kanggo nindakake tes laboratorium ing penggemar sing ditemtokake kanggo nemtokake tingkat aliran udara, tekanan, tenaga lan efisiensi, kanthi kacepetan rotasi tartamtu. Tujuan AMCA Standard 210 yaiku kanggo netepake prosedur lan kahanan tes penggemar sing pas supaya rating sing diwenehake dening macem-macem pabrike padha lan bisa dibandhingake. Amarga alesan iki, penggemar kudu dirating ing SCFM standar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita