1

produk

blower sedhot lowongan cleaner portebel

24vdc volt tekanan dhuwur blower nyedhot pembersih pembersih

kipas nganggo motor tanpa sikat. Cocog kanggo mesin vakum / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable. Kita bisa nyuplai driver standar kanggo blower iki. Yen sampeyan pengin ngrancang sopir dhewe, sampeyan bisa konfirmasi karo kita.


  • Model: WS10690-24-200-X200
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 24 vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: aluminium

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Tegangan: 24VDC

    Sertifikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 430 gram

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: D106 * H77.5mm

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 7.3kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS10690-24-200-X200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS10690-24-200-X200 bisa tekan aliran udara maksimum 80m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis maksimal 7.3 kpa. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 4.5kPa yen kita nyetel 100% PWM, Nduwe maksimal efisiensi nalika blower iki mbukak resistensi 4.5kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS10690-24-200-X200-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS10690-24-200-X200 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 15.000 jam kanthi suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol dening mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang.

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing roaster beans, mesin vakum, lan ventilasi.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    720180723

    FAQ

    P: Kapan bisa rega kasebut?

    A: Biasane kita ngutip sajrone 8 jam sawise entuk priksaan.

    P: Apa MOQ sampeyan?

    A: Yen produk wis kasedhiya, ora bakal MOQ. Yen kudu ngasilake, kita bisa ngrembug babagan MOQ miturut kahanan sing pas karo pelanggan.

    P: Suwene kiriman sampeyan?

    A: Wektu pengiriman umume yaiku 20-30 dina sawise nampa konfirmasi pesanan sampeyan. Kasus liyane, mung butuh 1-2 dina yen stok barang.

    Komutasi motor tanpa sikat bisa dileksanakake ing piranti lunak nggunakake mikrokontroler, utawa bisa uga digunakake kanthi nggunakake sirkuit analog utawa digital. Komutasi nganggo elektronik, dudu sikat, luwih fleksibel lan kapabilitas sing ora kasedhiya kanthi motor DC sing disikat, kalebu matesi kacepetan, operasi mikrostepping kanggo kontrol gerakan sing alon lan apik, lan torsi nyekeli nalika isih mandheg. Piranti lunak kontrol bisa disesuaikan karo motor tartamtu sing digunakake ing aplikasi kasebut, dadi efisiensi komutasi sing luwih gedhe.

    Daya maksimal sing bisa ditrapake ing motor tanpa sikat diwatesi mung kanthi panas; [Kutipan] panas sing banget bakal dadi lemah magnet lan bakal ngrusak jampel gulungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita