1

produk

blower medis aliran udara berkapasitas tinggi

8kPa 28CFM aliran udara mini turbo blower kanggo sel bahan bakar 3kw 24v dc brushless listrik tekanan tinggi sentrifugal industri blower udara

Cocog kanggo mesin bantal udara / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable.


  • Model: WS9250-24-240-X200
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 24vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: plastik

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Tegangan: 24VDC

    Sertifikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 400 gram

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: 90 * 90 * 50mm

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 8kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS9250-24-240-X200-Model_00 (2)

    Kinerja Blower

    Blower WS9250-24-240-X200 bisa tekan aliran udara maksimum 44m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis 8kpa maksimum. Daya listrik output maksimal nalika blower iki mlaku ing resistensi 4.5kPa yen kita nyetel 100% PWM, Efisiensi maksimal nalika blower iki mbukak resistensi 5.5kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS9250-24-240-X200-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS9250-24-240-X200 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 15.000 jam kanthi suhu lingkungan 20 derajat C

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol nganggo mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing detektor polusi udara, amben udara, mesin bantal udara lan ventilator.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    20181815

    FAQ

    P: Kapan bisa rega kasebut?

    A: Biasane kita ngutip sajrone 8 jam sawise entuk priksaan.

    P: Apa MOQ sampeyan?

    A: Bakal ora MOQ, Yen stok produk. Kita bakal ngrembug babagan MOQ miturut kahanan sing pas karo pelanggan.

    P: Suwene kiriman sampeyan? A: Wektu pengiriman umume 15-20 dina sawise nampa konfirmasi pesanan sampeyan. Kajaba iku, mung butuh 1-2 dina yen duwe stok.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita