1

produk

24V mini medis dc brushless blower

Wonsmart 60mm 7kpa sepi 24V mini dc brushless blower blower cocok kanggo mesin bantal udara / sel bahan bakar / peralatan medis kayata CPAP / Bipap / ventilator.


  • Model: WS7040AL-24-V200
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik, peralatan medis

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: Aluminium

    Pemasangan: perakitan industri

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Jeneng: WONSMART

    Nomer Model: WS7040AL-24-V200

    Tegangan: 24vdc

    Sertifikasi: ce, RoHS

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Jeneng produk: 24V mini medical dc brushless blower

    ukuran: D60 * H40mm

    Bobot: 134g

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    papan supir: Eksternal

    Wektu urip (MTTF):> 10.000 jam

    Swara: 62dB

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Tekanan statis: 7.6kPa

    1
    1

    Gambar

    WS7040-24-V200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS7040AL-24-V200 bisa tekan aliran udara maksimum 16m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis maksimal 6.5kpa. Nalika blower iki mlaku ing resistensi 4.5kPa yen kita nyetel 100% PWM, duwe tenaga udara output maksimum nalika blower iki mlaku ing Resistensi 4.5kPa yen nyetel 100% PWM, efisiensi maksimal. Kinerja titik mbukak liyane deleng ing ngisor kurva PQ:

    WS7040-24-V200-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS7040AL-24-V200 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 20.000 jam ing suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower iki ora butuh perawatan;

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol dening mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang.

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing mesin bantal udara, mesin CPAP, ventilator.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    (1) Blower iki bisa mlaku ing arah CCW wae. Arahake impeller sing mlaku ora bisa ngowahi arah udara.

    (2) Filter menyang inlet kanggo nglindhungi blower saka bledug lan banyu.

    (3) Suhu lingkungan supaya tetep sithik supaya bisa urip luwih suwe.

    FAQ

    P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

    A: Kita minangka produsen profesional khusus ing blower Brushlees DC luwih saka 10 taun, lan kita langsung ngekspor produksi menyang pelanggan.

    P: Kapan bisa rega kasebut?

    A: Biasane, kita bakal ngirim kutipan menyang pelanggan sajrone 8 jam sawise njaluk pitakon saka sampeyan.

    Apa motor listrik Brushless DC?

    Motor listrik DC tanpa sikat (motor BLDC utawa motor BL), uga dikenal minangka motor komuter elektronik (ECM utawa motor EC) utawa motor DC sinkronis, yaiku motor sinkron nggunakake arus listrik listrik langsung (DC). Nggunakake pengontrol loop tertutup elektronik kanggo ngoper arus DC menyang bolongan motor sing ngasilake medan magnetik sing sacara efektif diputer ing angkasa lan nuli ana rotor magnet permanen. Controller nyetel fase lan amplitudo pulsa DC saiki kanggo ngontrol kacepetan lan torsi motor. Sistem kontrol iki minangka alternatif kanggo commutator mekanik (sikat) sing digunakake ing akeh motor listrik konvensional.

    Pambangunan sistem motor tanpa sikat biasane padha karo motor sinkron magnet permanen (PMSM), nanging uga bisa dadi motor wegah, utawa motor induksi (asinkron). Dheweke uga bisa nggunakake magnet neodymium lan dadi pelari (stator diubengi karo rotor), inrunners (rotor diubengi karo stator), utawa aksial (rotor lan stator iku rata lan sejajar). [1]

    Keuntungan motor tanpa sikat tinimbang motor sikat yaiku rasio tenaga-bobot dhuwur, kacepetan dhuwur, kontrol kacepetan (torsi) lan torsi sing meh cepet, efisiensi dhuwur, lan perawatan sing sithik. Motor tanpa sikat nemokake aplikasi ing panggonan kaya periferal komputer (disk drive, printer), alat listrik genggem, lan kendharaan wiwit saka model pesawat nganti mobil. Ing mesin cuci modern, motor DC tanpa sikat wis ngidini sabuk karet lan gir gir diganti kanthi desain drive langsung.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita