1

produk

12VDC blower online listrik

70mm tekanan dhuwur 5,5 Kpa 12V brushless DC blower udara listrik cilik

Cocog kanggo mesin vakum / sel bahan bakar / peralatan medis lan inflatable.


  • Model: WS7040-12-X200
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Blower

    Jeneng merek: Wonsmart

    Tekanan dhuwur nganggo motor brushless dc

    Jinis blower: Kipas sentrifugal

    Tegangan: 12 vdc

    Bantalan: Bantalan bal NMB

    Tipe: Kipas Centrifugal

    Industri sing ditrapake: Pabrik Pabrik

    Tipe Saiki Listrik: DC

    Bahan Blade: plastik

    Pemasangan: Kipas Langit-langit

    Papan Asal: Zhejiang, China

    Sertifikasi: ce, RoHS, ETL

    Garansi: 1 Taun

    Layanan Purna Jual: Dhukungan online

    Wektu urip (MTTF):> 20.000 jam (kurang saka 25 derajat C)

    Bobot: 80 gram

    Bahan omah: PC

    Ukuran unit: D70mm * H37mm

    Jinis motor: Motor Tahap DC Brushless

    Diameter outlet: OD17mm ID12mm

    Kontroler: eksternal

    Tekanan statis: 6.8kPa

    1 (1)
    1 (2)

    Gambar

    WS7040-12-X200-Model_00 - 1

    Kinerja Blower

    Blower WS7040-12-X200 bisa tekan aliran udara maksimum 18m3 / jam kanthi tekanan 0 kpa lan tekanan statis maksimal 5.5kpa. Daya listrik output maksimal nalika blower iki bisa resistensi 3kPa yen kita nyetel 100% PWM. Duwe efisiensi maksimum nalika blower iki tahan resistensi 5.5kPa yen kita nyetel 100% PWM. Kinerja titik mbukak liyane nuduhake kurva PQ ing ngisor iki:

    WS7040-12-X200-Model_00

    DC Advantage Blower Brushless

    (1) Blower WS7040-12-X200 nganggo motor tanpa sikat lan bantalan bola NMB ing njero wektu sing dawa banget; MTTF blower iki bisa tekan luwih saka 20.000 jam kanthi suhu lingkungan 20 derajat C.

    (2) Blower iki ora butuh perawatan

    (3) Drived blower iki kanthi pengontrol motor tanpa sikat duwe macem-macem fungsi kontrol kayata regulasi kecepatan, output pulsa cepet, percepatan cepet, rem, dll. Bisa dikontrol nganggo mesin lan peralatan sing cerdas kanthi gampang

    (4) Dipandu dening driver motor tanpa sikat, blower bakal duwe proteksi kios saiki, ing sangisore /.

    Aplikasi

    Blower iki bisa digunakake ing mesin bantal udara, mesin CPAP, stasiun rekayasa solder SMD.

    Cara Nggunakake Blower kanthi bener

    Blower iki bisa mlaku mung ing arah CCW. Baleni arah sing bisa digunakake impeller bisa not ngganti arah udara.

    Filter menyang inlet kanggo nglindhungi blower saka bledug lan banyu.

    Tindakake suhu lingkungan sing paling sithik supaya bisa luwih dawa maneh.

    FAQ

    P: Apa bisa nyambungake blower online sentrifugal iki langsung menyang sumber tenaga?

    A: Kipas blower iki ana ing njero motor BLDC lan butuh papan kontroler kanggo mbukak.

    P: Kepiye cara ngganti kacepetan impeller yen nggunakake papan kontrol sampeyan?

    A: Sampeyan bisa nggunakake 0 ~ 5v utawa PWM kanggo ngganti kacepetan. Papan kontrol standar uga duwe potensiometer kanggo ngganti kacepetan kanthi gampang.

    Tabel kinerja penggemar sentrifugal nyedhiyakake RPM penggemar lan persyaratan daya kanggo CFM sing diwenehake lan tekanan statis ing kerapatan udara standar. Nalika kinerja penggemar sentrifugal ora ing kahanan standar, kinerja kudu diowahi dadi kahanan standar sadurunge mlebu ing tabel kinerja. Pembuangan sentrifugal sing dirating dening Asosiasi Gerakan lan Kontrol Udara (AMCA) dites ing laboratorium kanthi persiyapan tes sing simulasi instalasi sing khas kanggo jinis penggemar kasebut. Biasane, dheweke dites lan dirating minangka salah siji saka patang jinis instalasi standar kaya sing ditemtokake ing AMCA Standard 210.

    AMCA Standard 210 nemtokake cara sing seragam kanggo nindakake tes laboratorium ing penggemar sing ditemtokake kanggo nemtokake tingkat aliran udara, tekanan, tenaga lan efisiensi, kanthi kacepetan rotasi tartamtu. Tujuan AMCA Standard 210 yaiku kanggo netepake prosedur lan kahanan tes penggemar sing pas supaya rating sing diwenehake dening macem-macem pabrike padha lan bisa dibandhingake. Amarga alesan iki, penggemar kudu dirating ing SCFM standar.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita